7 december 2021

Lange rit over de A2? Pauzeer en bezoek een restaurant

1 min read
restaurant A2

De A2 is een van de belangrijkste en langste snelwegen van Nederland. Wie veelvuldig over deze snelweg rijdt, zal zich dan ook af en toe genoodzaakt zien langs de weg te pauzeren. Een goed restaurant aan de A2 is gelukkig wel te vinden. Zo hoef je bij thuiskomst niet meer te koken en te eten. Je kunt kiezen voor restaurants die direct aan de snelweg liggen, maar ook is het leuk om even een dorp in te rijden en daar een restaurant of eetcafé te vinden.

restaurant A2

Voordelen restaurants bij snelwegen

Als je een restaurant dicht bij een snelweg bezoekt, dan functioneert de bediening meestal snel. Men weet immers dat je op doorreis bent, en dat je dus liever niet urenlang in een restaurant vertoeft. Verder mag je ervan uitgaan dat je gratis kunt parkeren. Dit in tegenstelling tot wanneer je in het centrum van een grote stad gaat dineren.

restaurant A2

Uit eten in het coronatijdperk

Allemaal leuk en aardig, een hapje eten in een wegrestaurant, maar zolang het coronavirus niet definitief is overwonnen, zal het bezoeken van restaurants nog niet verlopen zoals we altijd gewend waren. Bij de meeste restaurants zul je een reservering moeten maken voor een bepaalde tijdspanne. Dit zodat een restaurant weet wie wanneer aanwezig was. Ook kan men tussentijdse schoonmaakronde op deze manier goed organiseren. Je ziet vaak dat er hooguit twee personen per tafel worden toegestaan die bovendien uit één huishouden afkomstig moeten zijn.