Huur de snackmobiel

Een verrassende bruiloft met de snackmobiel

Een bruiloft brengt altijd een flinke kostenpost met zich mee. Deze kosten kun je enigszins beperken door het feest thuis te geven. Echter moet je er dan wel voor zorgen dat je alles tot in de puntjes geregeld hebt, waarbij het aan niets ontbreekt. Met de snackmobiel ben je te allen tijde verzekerd van het eten, waardoor jouw gasten niet met een lege maag naar huis gaan.

Feest vieren

Niemand verwacht een frietkar

Een snackmobiel kan een goede uitkomst zijn wanneer er een relatief klein budget beschikbaar is voor de bruiloft. Je bent immers al kosten kwijt aan de ceremonie en andere aspecten voor het feest, waardoor je soms in moet perken. Door een frietkar in te huren heb je niet alleen een lage kostenpost voor het eten, maar kun je ook een vernieuwend aspect geven aan jouw bruiloft. Geen enkele gast zal immers verwachten dat er een heuse frietkar aan komt rijden om iedereen een frietje met snack te geven. Je kunt hierdoor een verrassende draai aan jouw bruiloftsfeest geven.

Snackmobiel bestellen

Meerdere mogelijkheden voor de gerechten

Hierbij heb je de mogelijkheid uit verschillende pakketten, die allemaal iets anders bevatten. Niet alleen kun je alleen de friet door de snackmobiel laten verzorgen, ook kun je ervoor kiezen om enkele snacks beschikbaar te stellen of dit uit te breiden met luxere gerechten. Mocht je al voor ander eten hebben gezorgd is het wellicht ook een idee om alleen de snacks gedurende de avond te laten verzorgen door de frietkar. Hierdoor ben je altijd verzekerd van hapjes en kijken jouw gasten tevreden terug op jouw feest.