27 januari 2022

Een Roostr buitenkeuken samenstellen? Houd met deze factoren rekening

2 min read
Roostr buitenkeuken

Wie graag zo veel mogelijk tijd doorbrengt in de eigen tuin, die doet uiteraard zijn of haar best om deze tuin zo comfortabel mogelijk in te richten. Het laten aanbrengen van een echte buitenkeuken past hier dan natuurlijk helemaal bij. Met een buitenkeuken ben je immers een stuk minder gebonden aan je binnenkeuken, waardoor je met gemak nog veel meer tijd buitenshuis kunt besteden. Als we je een tip mogen geven hieromtrent: een Roostr buitenkeuken doet het nagenoeg altijd uitstekend. Lees hieronder met welke factoren je rekening kunt of moet houden bij het uitzoeken en aanschaffen van je buitenkeuken van Roostr.

Aantal frames

Een uniek aspect aan buitenkeukens van Roostr is dat je zelf bepaalt hoeveel frames je koopt en plaatst. Frames zijn allemaal aan elkaar te bevestigen. Zo kun je dus zelf de indeling en de grootte van je keuken bepalen. De kans dat je met te weinig opslagruimte komt te zitten wordt hierdoor ook een stuk kleiner.

Roostr buitenkeuken

Materiaal keukenwerkblad

Bij een Roostr buitenkeuken kun je zelf kiezen uit welk materiaal het keukenwerkblad moet bestaan. Je hebt hierbij goede mogelijkheden, zoals onder meer Dekton, roestvast staal en diverse soorten hout. Er is dus altijd wel een materiaalsoort beschikbaar die past bij de al aanwezige sfeer in je tuin.

Inbouw barbecue of kamado

Een buitenkeuken geeft natuurlijk bij uitstek de gelegenheid om er een barbecue of een kamado in te bouwen. Bedenk je vooraf goed wat hierbij je voorkeur heeft. Een kamado is weliswaar duurder in aanschaf, maar dit apparaat heeft wel veel meer mogelijkheden. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *