koffiemachines

Deze diensten biedt Van Krieken Koffieservice

Koffie is voor veel Nederlanders het ideale begin van de dag. Maar dan moet het natuurlijk wel een goede bak koffie zijn. Van Krieken Koffieservice zijn de koffie experts van Nederland en helpen je graag aan een heerlijk bakkie pleur in allerlei vormen.

Van Krieken Koffieservice biedt de volgende diensten en producten:

  • koffieapparaten voor op kantoor, die zij bijvullen en onderhouden
  • bonen in bulk om zelf koffie te maken
  • het huren van een espressobar
  • service en reparatie van bestaande machines
goede koffie machine

Koffie op kantoor

Allereerst is koffie op kantoor noodzakelijk. Het hoort er gewoon bij in ons land. Veel mensen gebruiken een kop koffie of thee om even pauze te nemen van een drukke dag en op te laden met een shot cafeïne. Een goed koffieapparaat is dus echt van belang. Van Krieken Koffieservice kan zo’n apparaat voor je plaatsen en onderhouden. Ze vullen dan niet alleen de machine bij op regelmatige basis maar komen ook zo snel mogelijk langs als deze kapot is. Een week zonder koffie op kantoor is natuurlijk geen optie!

koffie

Koffiebonen kopen

Ook als je zelf al een machine hebt, kun je alsnog gebruik maken van Van Krieken Koffieservice. Ze verkopen namelijk een breed assortiment aan koffiebonen. Koffie is er in eindeloos veel soorten. Het onderscheid wordt gemaakt op basis van de sterkte van de koffie en dus de boon.

Sommige bonen zijn mild, anderen sterk. Wat jouw voorkeur heeft – en die van je werknemers of collega’s – is heel persoonlijk. Organiseer daarom een proeverij met z’n allen.