Help in de strijd tegen kanker en ren mee!

Ik, Robert van Iperen, werd in 2014 getroffen door darmkanker. Dat de kanker mij er niet onder krijgt, ga ik bewijzen door in 2016 mee te rennen in de Dam tot Damloop. Ik ben vastberaden om, samen met jullie, de finish te halen en er een topdag van te maken. Loop jij ook de Dam tot Damloop met ons mee? Meld je dan aan op deze pagina. Met z'n allen kunnen we een mooi bedrag ophalen voor kika.

Sponsor ons!

Help je liever mee op een andere manier? Dat kan! Bijvoorbeeld door t-shirts of caps ter beschikking te stellen, door eten & drinken te verzorgen tijdens het evenement, of door andere diensten te faciliteren. Heb je een leuk idee, laat het mij weten! Uiteraard is een financiƫle bijdrage ook meer dan welkom om samen met ons de strijd tegen kanker aan te gaan.Op welke manier je ook helpt, alle uitingen dat je een warm hart toedraagt aan ons initiatief wordt zeer gewaardeerd.

Stuur mij een email op: asgardboss@msn.com

Met vriendelijke groet,
Robert van Iperen

Bieren van het type: trappist Alle weergeven

Hier vind je het overzicht van alle bieren die in de Asgard verkrijgbaar zijn. Tevens kun je een waardering uitbrengen op het bier dat je gedronken hebt.

Merk  Naam Type Alcohol Waardering
Chimay Rood Trappist 7.0%  
Chimay Wit Trappist 8.0%  
Chimay Blauw Trappist 9.0%  
Westvleteren 12 Trappist 10.2%